logo
Start | Rostskydd | Tjänster | Däckservice | Kontakta oss | Om oss | Länkar

Rostskydd förlänger bilens liv!

Köpte du din bil för att den hade bra rostskyddsgaranti?
Swerust vet att rostskyddet i många fall inte är heltäckande!

Rost

Oberoende tester har visat att de rostskyddsbehandlingar som de flesta bilmodeller har fått i fabriken inte på långa vägar räcker i vårt tuffa klimat. Det spelar ingen roll om det utlovas 6, 8 eller ens 12 års rostskyddsgaranti. Det händer att nya bilar har så dåligt rostskydd att de faktiskt börjar rosta efter bara något år. Rost på vitala delar gör att bilen på sikt kan bli trafikfarlig. Bilrosten kan heller aldrig accepteras eftersom den medför ett enormt slöseri med naturresurser och energi.


År av erfarenhet och studier av samtliga bilfabrikat gör att Swerust vet var bilarnas svaga punkter finns. Vi kan därför skräddarsy behandlingar efter varje bils specifika behov. Ibland behöver inte hela bilen nytt rostskydd utan det kan räcka att delbehandla. Vårt svenska klimat och våra körvanor ställer hårda krav på bilarnas rostskydd.


Som bilägare har man oftast hela ansvaret för sin bils vård och rostskyddsunderhåll. Sköter man inte underhållet på ett korrekt sätt enligt instruktionsboken kan i värsta fall vissa av bilens garantier komma att upphöra.


Vår nyaste rostskyddsmetod heter Optima Vaxrostskydd. Ett unikt vaxrostskydd för både nya och begagnade bilar som rekommenderas av ledande biltillverkare. Rostskydds-produkterna är godkända enligt svenska miljöregler.
Vid rostskyddsbehandling hos oss görs ingen håltagning eller annan åverkan på kaross eller andra detaljer. Behandlingen följer detaljerade anvisningar framtagna för varje bilmodell.
Resultatet blir en bil som bättre står emot rostangrepp, även på lång sikt.

Rostskydd

Vi skräddarsyr rostskyddsbehandlingen efter din bils specifika behov och dina önskemål. Varje behandling, del- eller total rostskyddsbehandling, förlänger din bils livslängd och hindrar att bilen uppfattas som ful.

Cartec AB - Swerust | Tel: 0155-28 88 84 | E-post: info@cartec.se